Svetlobni napisi

Izdelujemo brezčasne, uporabne, oblikovno dovršene, tehnično izpopolnjene in kvalitetno izvedene svetlobne napise z namenom dolgotrajnega in uspešnega delovanja.

Predstavitev

Partnerstvo dolgoletnih izkušenj

Kreativna iskrica in izvedbena moč izhaja iz sodelovanja dveh podjetij z dolgoletnimi izkušnjami na svojih vodilnih področjih. Podjetje Domdesign ustvarja trende in presežke na področju oblikovanja, identitete, znamčenja in skrbi za idejno zasnovo in filigransko načrtovanje napisov. Podjetje Zmas Group že dolga leta izdeluje reklamne, svetlobne napise, promo materiale in tiskovine za največje slovenske naročnike in skrbi za brezhibno izvedbo in vzdrževanje.

Aristotel, zdravstveni center

Dovršeno oblikovanje

Osnova za kvaliteten izdelek je osnovna ideja, ki izhaja iz filozofije in dolgoletnega ustvarjanja oblikovalskih presežkov studia Domdesign. Izkušnje in uporabna naravnanost poskrbi za odlično uporabniško izkušnjo in osnovni namen svetlobnega napisa, vidnost, prepoznavnost in usmerjevanje. Posvečenost detajlov, minimalistični in izčiščen izgled poskrbi za izgled, ki navduši. Vse to doda h kredibilnosti ustanove in blagovne znamke ter na koncu za boljši rezultat na vseh področjih.

Tehnično

Kvalitetna izvedba

Uporabljamo vzdržljive materiale, najkvalitetnejši aluminij, LED komponente in vzdržljive nalepke, kvalitetnih proizvajalcev. Držimo se načrtov za izvedbo in spoštujemo najmanjše detajle ter poskrbimo, da se tudi najtežji oblikovalski izdelki lahko preslikajo v kvalitetne končne izdelke. Pred montažo preizkušamo delovanje, poskrbimo tudi za vzdržljivostno preizkušanje po montaži.

Maribox

Možnost dostave po Sloveniji

V želji, da zagotovimo enostavno in priročno izkušnjo naših strank, ponujamo možnost dostave po vsej Sloveniji. Za vas to pomeni, da lahko naročite želeni svetlobni napis in ga nato samostojno montirate. Pomembno je, da nam sporočite točne gabarite oziroma dimenzije željenega izdelka. 
Sodelujemo s preverjenimi partnerji za dostavo, ki vam bodo hitro in varno dostavili vaše izdelke, ne glede na to, kje se nahajate. Naša ekipa bo poskrbela za skrbno pakiranje, tako da bodo izdelki prispevali v popolnem stanju.

Naročila

Domdesign

Zlati

Cert ID: 0001/00001

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Domdesign, d. o. o.
Matična številka: 3531813000