Proces izvedbe projekta

Izdelujemo oblikovno dovršene in tehnično izpopolnjene svetlobne napise. Od zasnove, do izvedbe, s skrbjo za prihodnost.

Predstavitev

Naročilo in prvi stik

Ob naročilu, povpraševanju preko spletne strani ali telefonskem klicu, se dogovorimo za uvodni sestanek, kjer nam sporočite vaše želje, mi pa vam predstavimo možnosti. Če gre za tipski produkt, se lahko takoj dogovorimo za montažo ali dostavo, v primeru personaliziranega napisa, pa določimo datum za sestanek. Ta se lahko zgodi na našem predstavništvu na Cesta prvih borcev 3, v Brežicah ali pa pri vas, kjer lahko sproti naredimo tudi ogled lokacije.

Ogled lokacije in izmere

Ogled lokacije in izmere

V kolikor ogleda lokacije nismo storili že ob uvodnem stiku ali pa ste se odločili za samostojno montažo, se dogovorimo za ogled ene ali več lokacij, ob katerem naredimo osnovne izmere prostora in pridobimo osnovne informacije in vtise za pripravo ideje projekta. V kolikor gre za enostavnejši napis in ogled lokacije ni potreben, nam sporočite točne gabarite oziroma dimenzije željenega izdelka. Uvodni sestanek, ogled lokacije in izmere je brezplačen v primeru naročila, v nasprotnem primeru pa se zaračuna glede na porabljen čas in število ogledanih/izmerjenih lokacij.

IMG_5679.jpg

Popis in ponudba

Na podlagi izmer in informacij, pripravimo točne popise, materiale in finančno ponudbo, na podlagi katere se lahko začne proces izvedbe. Ponudba vsebuje vse postavke od ideje do izvedbe, v primeru razlike naročila v procesu potrjevanja, pa se ponudba sproti dodela.

Idejna zasnova in vizualizacija

Idejna zasnova in vizualizacija

Po ogledu lokacije in pridobitvi osnovnih informacij in vsebin, zasnujemo osnovno idejo in oblikovni koncept. Na podlagi osnovne ideje pripravimo vizualizacije in idejne načrte napisov, katere potrdimo z vami.

svetlobni-nacrtovanje.jpg

Načrtovanje in projekt za izvedbo

Po potrditvi idejne zasnove pričnemo z načrtovanjem za izvedbo. Izdelamo natančne načrte in detajle ter poskrbimo, da se vsaka ideja pretvori v delujoč končni model, na podlagi katerega se lahko izdela uporaben in realen končen izdelek.

Izdelava

Izdelava

Na podlagi načrtov sledi izdelava pri kateri na najbolj učinkovit način poskrbimo za optimalno izkoriščenost materialov, za kvalitetno in statično izvedbo narejeno po uradnih standardih. Pri izvedbi še v proizvodnji preizkusimo delovanje elektronike in osvetlitve ter izvedemo kontrolo kvalitete. Z oblikovalci poskrbimo, da izvedba ne odstopa od ideje oziroma načrta.

Montaža in primopredaja

Montaža in primopredaja

Po izvedbi v proizvodnem objektu se z vami dogovorimu o točnem datumu in času montaže. V primeru večih lokacij poskušamo montažo združiti in po možnosti v enem dnevu dokončati celoten projekt. Pred montažo se dogovorimo tudi morebitnih tehničnih zahtevah mesta za montažo, nato pa poskrbimo za kvalitetno namestitev, električni priklop in tehnično pritrditev na lokacijo.

Lekarna Koper

Nadgradnja in servis

Po uspešni izvedbi in montaži, vam nudimo nadgradnje projekta v okviru dodatne ponudbe, s katerimi vam pomagamo optimizirati in dodatno optimizirati vaše delovanje. Nudimo vam tudi servis in vzdrževanje svetlobnih napisov za brezhibno delovanje in izgled.

Naročila

Domdesign

Zlati

Cert ID: 0001/00001

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Domdesign, d. o. o.
Matična številka: 3531813000